Facebook

Hoofdsponsors: • Steam
 • 00u30 - 02u30
 • Les Truttes
 • 22u30 - 00u00
 • The Kids
 • 20u45 - 21u45
 • Iese Daase
 • 19u00 - 20u15
 • Winnaar PaApelrackrolly
 • 17u45 - 18u30 • Killer
 • 00u45 - 02u00
 • Up The Irons
 • 23u00 - 00u15
 • The Unforgiven
 • 21u15 - 22u30
 • Vannstein
 • 19u30 - 20u30
 • Bizkit Park
 • 18u15 - 19u00


Steam

Steam

STEAM is een sterke 6-mans RockCoverband die met zijn huidige bezetting een vaste waarde is geworden op talloze podia.

Met passie, overtuiging en overdonderende energie die STEAM in haar performance legt wordt een dynamische Rockshow steeds gegarandeerd.

Met deze power, interactieve podiumpresentatie en individuele kwaliteiten van hoog niveau wist STEAM zich als publiekswinnaar in 2014 te plaatsen als finalist in de Grand Final van 'The Clash of the Coverbands Benelux '.

Met nummers van o.a. Anouk, Skunk Anansie, Led Zeppelin, ACDC, Golden Earing, FooFighters, Kings of Leon...weet STEAM telkens weer het publiek in grote vervoering te brengen en bezorgt deze een geweldige Rock-ervaring.

Ambiance verzekerd met deze gestoorde bende!

STEAM ROCKS !! HELL YEAH!!!

Meer info: www.steamonstage.be en op facebook

Les Truttes

LesTruttes

Superlatieven schieten tekort: awesome, amazing, fantastic …? Allemaal waar! maar ontoereikend … Daarom zeggen ze het nu zelf in hun eigen woorden: "Les Truttes are ELEPHANTASTIC!" Larger than Life! Les Truttes zijn niet 'just another coverband' ... Ze zijn 'The Original Coverband'! Quote Bono: 'Even Better Than The Real Thing'!

En nog steeds blijven zij de grens verleggen en de lat hoger leggen! Harder, Better, Faster, Stronger! In 2017 zullen ze zichzelf alweer heruitvinden. Ze komen terug, Black and Better!

Les Truttes hebben doorheen de jaren vriend en vijand moeten overtuigen om te staan waar ze nu staan! Vorig jaar nog waren zij de helden, de rebellen die na 20 jaar revolutie en guerilla eindelijk de grote overwinning behaalden! Een triomfantelijk jubileum! Sold out all over the place! Maar dit jaar worden zij verleid door 'the dark side'. Het Elephantastisch verhaal is nog niet afgelopen: The Empire Strikes Black!

'The Greatest Show on Earth' verandert in een 'Dark Circus' vol risico's en gevaar, humor en magie, verwondering en ontroering … en nog vele verrassingen! Een opmerkelijke Show: The Force is strong with this one!

Surrender to the dark side! May Les Truttes be with you!

Meer info: www.lestruttes.be en op facebook

The Kids

Thekids

In 2016 stampten de oude punkrotten van The Kids al veertig jaar tegen de schenen van al wat de norm is. Met klassiekers als There Will Be No Next Time en Fascist Cops op de kerfstok is de status 'legendarisch in de Belpop-geschiedenis' al jaren verzilverd maar van sleet is er na vier decennia punk en anarchie nog altijd geen sprake.

Na veertig jaar snedige punk-rock-'n-roll kunnen we met zekerheid zeggen: 'There will be a next time voor de onverzadigbare The Kids!'


Meer info: www.thekidspunk.eu en op facebook

Iese Daase

IeseDaase

IESE DAASE brengt sinds 2005 een explosief eerbetoon aan de legendarische Australische rockband AC/DC. In geen tijd kreeg de Belgische "thunder from down under" een ijzersterke reputatie als tributeband bij organisators en het grote publiek, maar ook in de media. IESE DAASE speelde sindsdien talloze optredens en doet zijn reputatie als ultieme sfeermaker keer op keer alle eer aan met wervelende en explosieve shows. IESE DAASE is de meest gevraagde Belgische AC/DC tributeband en deelde de affiche reeds met tal van bekende nationale en internationale acts.

Met Ward (Heartwork, Sacramental) aan het roer van de rock 'n roll train heeft IESE DAASE dé perfecte entertainer en schuurpapierstem in huis. De oerdegelijke ritmesectie bestaat uit Davy (drums), Dirk (basgitaar) en Gunther (ritmegitaar) en dondert als een geöliede goederentrein verder terwijl Markus (leadgitaar) in het typerende schooluniform de hyperkinetische duckwalks, catchy gitaarriffs en zinderende gitaarsolo's voor z'n rekening neemt. Samen brengen deze doorwinterde rockers alle grote AC/DC-hits en - voor de echte fans - ook een aantal minder bekende nummers met dezelfde passie, attitude én energie die het handelsmerk van AC/DC zijn. IESE DAASE biedt u non-stop het beste van AC/DC en optioneel een spetterende pyroshow met kanonnen en vlammenwerpers (full show), maar vooral een overdosis explosieve rock 'n roll van de bovenste plank !

For those about to rock ... IESE DAASE salutes you !!

Meer info: www.iesedaase.com en op facebook

Winnaar PaApelrockrally

PaApelrackrolly

Wil jij graag met je band op PaApelrock 2017 spelen? Dat kan, de winnaar van PaApelrackrolly mag het hoofdpodium van PaApelrock openen!

Killer

Killer

Amper een paar maanden na de oprichting in 1980 pakte Killer al meteen succesvol uit met debuutplaat 'Ready For Hell'. De band onder leiding van zanger/gitarist Paul 'Shorty' Van Camp was de eerste Belgische groep die zich liet inspireren door het succes van NWOBHM-bands zoals Saxon en Iron Maiden. Als powertrio werden ze vaak vergeleken met Motörhead, maar toch wist Killer een eigen geluid te ontwikkelen dat in de daaropvolgende jaren geperfectioneerd werd op 'Wall Of Sound' en 'Shockwaves', sterke albums die ook internationaal scoorden.

Successen achter de Berlijnse muur, uitverkochte shows voor 10.000-en metalfans, Killer heeft het allemaal al gehad en denkt nog lang niet aan stoppen, gelukkig maar.

Meer info: www.users.telenet.be/4-killer/

Up The Irons

UTI

Up The Irons is de grootste Iron Maiden Tribute van Nederland. Een show boordevol energie, met decor en uiteraard Eddie, benadert Iron Maiden tot in perfectie. De nummers, tot op de noot nauwkeurig uitgevoerd, in combinatie met het enthousiasme van vijf die-hard Iron Maiden fans, staat garant voor een spectaculaire avond voor jong en oud. Alle hits, aangevuld met minder bekende Iron Maiden krakers komen voorbij.

Wie zich na eerdere passages op PaApelrock nog niet heeft laten overtuigen, krijgt nu opnieuw een kans.


Meer info: www.uptheirons.nl en op facebook

The Unforgiven

The Unforgiven

The Unforgiven, tribute aan het almachtige Metallica, neemt u mee Through the Never! The Unforgiven doet u vergeten dat u niet naar Metallica kijkt. Moeiteloos gaan ze over de hele Metallica periode met telkens dat ietsje meer in het achterhoofd. De snelle solo's, krachtige zang, explosieve drums en diepe bas, het ligt allemaal in de handen van The Unforgiven. Net zoals bij Metallica zelf, zal deze set u doen headbangen op songs als Master of Puppets of Creeping Death maar ook doen genieten van klassiekers als Nothing Else Matters of Fade to Black. Heerlijk!

The Unforgiven, and nothing else matters.


Meer info: www.theunforgiven.nl en op facebook

Vannstein

Vannstein

Het plan was simpel, start een tributeband en doe het exact hetzelfde als het origineel... Wel, het plan was simpel, de uitvoering is iets anders...

Er zijn meer Rammstein-tributes in de wereld dan je je kan voorstellen, maar Vannstein komt angstaanwekkend dicht bij het origineel. De sound, het podium, de show, het vuur... alles valt perfect samen alsof het niets is. Rammstein coveren, dat zie je wel meer. Maar de perfectie nastreven zoals Vannstein het doet, dat is nagenoeg onmogelijk. Met een eigen podium en de indrukwekkende vuur- en lichtshow weet Vannstein zelfs de meest doorgewinterde Rammstein fan te overtuigen en te verwennen met de allerbeste songs van Rammstein. Hits als 'America', 'Sonne', 'Mutter, 'Fueur Frei', 'Ich Will' In korte tijd hebben ze dan ook hun plaats weten te veroveren in de Rammstein-tributewereld. Niet voor niets wordt Vannstein dan ook terecht aanzien als de beste tribute in Nederland, Frankrijk en België. Klaar om de rest van Europa te veroveren.

Meer info: www.vannstein.com en op facebook

Bizkit Park

Bizkit Park

BIZKIT PARK brengt op spectaculaire wijze hulde aan één van de meest illustere sub genres uit de alternatieve muziek: NU-METAL

Alle superhits uit dit weergaloze tijdperk passeren de revue in een wervelende en naadloze set. Limp Bizkit, Korn, System of a Down, Linkin Park, Slipknot, Papa Roach, Deftones, P.O.D, Disturbed, Drowning Pool.. Ze moeten er allemaal aan geloven.

Ondanks onderschat en verguisd door de critici heeft Nu-Metal voor de soundtrack van een hele generatie gezorgd. Welke gezonde tweevoeter geboren in de jaren '70, '80 en '90 is nu niet vertrouwd met de middelvinger van Fred Durst, de geschifte outfits van Wes Borland of de geflipte gitaarrifs van Tom Morello? Daarnaast was Nu-Metal het allerlaatste bolwerk van de zware gitaar in de mainstream. Snoeiharde riffs, beukende drums en tonnen attitude dagelijks op radio en tv... Een mens zou van minder nostalgisch worden.

Hoog tijd dus dat Nu-Metal de tribute krijgt die het verdient. Bizkit Park zal vanaf heden deze taak met duizelingwekkend enthousiasme ter harte nemen en elk beschikbaar podium met de grond gelijk maken.Meer info: Facebook Bizkit Park